• Koppel uw ledenadministratie aan Visma eAccounting


Online leden beheren en boekhouden

Met Davilex Online Ledenadministratie kunt u uw leden makkelijk beheren, indelen in overzichtelijke categorieën en eenvoudig contributies berekenen. Maar uw vereniging heeft natuurlijk ook een financiële administratie. Daarom kunt u Davilex Online Ledenadministratie nu eenvoudig koppelen aan het makkelijke online boekhoudprogramma Visma eAccounting. Handig, want zo kunt u zowel de ledenadministratie als de clubboekhouding snel en efficiënt online bijhouden! 

Visma eAccounting, makkelijk online boekhouden

Visma eAccounting is een slim online boekhoudprogramma waarmee u moeiteloos de boekhouding van uw vereniging bij kunt houden. Visma eAccounting kent vele handige functies die u veel werk uit handen nemen en is met een abonnementsprijs van slechts € 15,- bovendien heel betaalbaar. Nieuwsgierig geworden naar dit makkelijke online boekhoudprogramma? Vraag een gratis proefabonnement aan en ontdek wat Visma eAccounting voor uw vereniging kan betekenen!

Hoe werkt de koppeling?

Heeft u een abonnement op Davilex Online Ledenadministratie en Visma eAccounting, dan kunt u de programma's eenvoudig koppelen via Davilex Online Ledenadministratie. In Davilex Online Ledenadministratie houdt u de gegevens van de leden bij, berekent u de contributie, verstuurt u de contributiefacturen en verstuurt u de incassobatch naar uw bank. Door de koppeling staan de lidgegevens met één druk op de knop ook in Visma eAccounting. De contributiebetalingen verwerkt u in Visma eAccounting. Tevens kunt u in dit slimme online boekhoudprogramma eenvoudig in- en verkopen boeken, overige facturen aanmaken, de banktransacties verwerken (handig en snel via de directe bankkoppeling) en financiële rapportages opstellen.

Zien hoe het werkt? Bekijk de video!

In het kort

In Davilex Online Ledenadministratie:

 • Beheer uw leden
 • Deel leden overzichtelijk in in categorieën
 • Bereken makkelijk en snel contributie
 • Verstuur de contributiefacturen
 • Maak contributieherinneringen aan
In Visma eAccounting:
 • Verwerk contributiebetalingen
 • Maak eenvoudig overige facturen aan
 • Boek snel en efficiënt de in- en verkopen
 • Bespaar tijd met directe bankkoppeling
 • Krijg inzicht in de administratie met de duidelijke rapportages

Bekijk de mogelijkheden met de Visma eAccounting Preview app!

Wilt u een snelle indruk krijgen van Visma eAccounting? Download de Visma eAccounting Preview app! Deze app laat u alle mogelijkheden zien: boekhouding, facturatie, gratis website, webshopkoppelingen en aanvullende modules. Download de Preview app direct via Google Play of App Store.

Download via Google Play      Download in App Store

Veelgestelde vragen

 • Koppeling Davilex Online Ledenadministratie & Visma eAccounting

  Wat is Visma eAccounting?

  Visma eAccounting is een slim online boekhoudpakket waarmee u gemakkelijk de boekhouding van uw vereniging bij kunt houden. Het biedt alle tools die u als penningmeester nodig heeft om de administratie snel en overzichtelijk bij te houden. Kijk op de website van Visma voor een overzicht van functies in dit fijne online boekhoudprogramma.

  Wat kost Visma eAccounting?

  Een abonnement op Visma eAccounting kost € 15,- per maand. De koppeling tussen Davilex Online Ledenadministratie en Visma eAccounting is gratis. 

  Kan ik Davilex Online Ledenadministratie en Visma eAccounting koppelen tijdens de proefperiode?

  Ja, u kunt de programma’s koppelen, ook als u een (proef)abonnement heeft. Het is wel noodzakelijk dat u op beide programma's een (proef)abonnement heeft. Via onderstaande link kunt u eenvoudig een proefabonnement aanvragen op Visma eAccounting:

  Proefabonnement Visma eAccounting aanvragen

  Heeft u nog geen (proef)abonnement op Davilex Online Ledenadministratie? Dan kunt u deze hier aanvragen

  Hoe kan ik Davilex Online Ledenadministratie koppelen aan Visma eAccounting?

  U kunt de programma’s koppelen door in Davilex Online Ledenadministratie naar de Instellingen te gaan en te klikken op de tab Visma eAccounting. Volg de stappen op uw scherm om de koppeling tot stand te brengen.

  Voor een uitgebreide uitleg over het tot stand brengen van de koppeling kunt u ook de handleiding raadplegen

  Wat houdt de koppeling tussen Davilex Online Ledenadministratie en Visma eAccounting in?

  Als u gebruik maakt van de koppeling met Visma eAccounting kunt u uw ledenadministratie in Davilex Online Ledenadministratie doen en uw financiële administratie in Visma eAccounting. Door de koppeling worden facturen die u aanmaakt in Davilex Online Ledenadministratie naar Visma eAccounting verstuurd als openstaande post. In Visma eAccounting kunt u uw facturen afstemmen (afletteren). De betaalstatus van facturen in Visma eAccounting worden bij het inloggen in Davilex Online Ledenadministratie opgehaald en in Davilex Online Ledenadministratie verwerkt.

  Kan ik de koppeling ook weer verbreken?

  Ja dat kan. Nieuwe nieuwe relaties en facturen in Davilex Online Ledenadministratie worden dan niet meer naar Visma eAccounting verstuurd. Ook kunnen de betaalgegevens door afstemming in Visma eAccounting niet meer in Davilex Online Ledenadministratie ingelezen worden.

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090