Werken bij Davilex?

Ben je een enthousiast multi-talent die het leuk vindt om in een dynamische omgeving te werken en zoek je een leuke baan met veel uitdaging, een prettige werksfeer en natuurlijk een fijn salaris? Mail ons dan gerust je open sollicitatie. Vertel ons hoe je ons team wilt versterken en waarom jij vindt dat jij daar de persoon bij uitstek voor bent. Je kunt je sollicitatie samen met je uitgebreide cv mailen naar jobs@davilex.nl. Je kunt in ieder geval op een reactie van ons rekenen.

Wie zijn wij?

Davilex is een zelfstandige entiteit binnen de internationale Visma group. Wij ontwikkelen ledenadministratie software voor verenigingen en stichtingen en financiële administratieve software voor het MKB en consumenten. Naast de afdeling Ontwikkeling bestaat de organisatie onder meer uit een afdeling Verkoop en Helpdesk. Op de locatie Houten werken we met ongeveer 30 medewerkers in een informele werksfeer.

Meer informatie & solliciteren

Meer informatie & solliciteren

Zie je een baan bij Davilex wel zitten? We zien je cv en motivatie graag tegemoet! Eerst meer informatie? Neem contact op met onze recruiter Marja Veerman, 06-13250376.

Direct solliciteren

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090