• Deze actie is verlopen

  Deze actie is verlopen

  Deze actie is verlopen. Wilt u uw Davilex-software upgraden? Neem contact met ons op voor een persoonlijk aanbod.

Upgraden = tijd besparen!

Uw bestuurstaken wilt u natuurlijk zo goed mogelijk uitvoeren. Een softwarepakket dat optimaal inzicht biedt, méér mogelijkheden kent en geheel voldoet aan de hedendaagse eisen is daarbij onontbeerlijk. Profiteer daarom van ons spectaculaire aanbod en upgrade nu zeer voordelig naar de nieuwste versie van Davilex Club! In deze nieuwe versie (versie 9.10) hebben we het onderdeel Internetbankieren flink onder handen genomen. Hierdoor is de automatische herkenning van banktransacties sterk verbeterd en kost het bijwerken van het bankdagboek tot wel 40% minder tijd!

Zoveel tijd kunt u besparen

Een voorbeeld: kostte het u voorheen 30 minuten om 50 op elkaar lijkende transacties uit te zoeken en te reconciliëren? Nu kan dat in minder dan 10 minuten! Nog sneller gaat het als u ook gebruikmaakt van de directe bankkoppeling. Door deze koppeling worden banktransacties binnen een minuut ingelezen in uw administratie. Inloggen op de bankomgeving, het bankafschriftenbestand downloaden en transacties vervolgens handmatig importeren in de administratie behoort definitief tot het verleden! En dat voor slechts € 1,- per maand extra.

De snelste manier om BTW 9% in te voeren in uw administratie?

Het toevoegen van het nieuwe BTW-tarief van 9% kan een behoorlijke klus zijn. Prijzen handmatig aanpassen, nieuwe grootboekrekeningen aanmaken, leveringsvoorwaarden aanpassen. Het is maar een greep uit de zaken die aangepast moeten worden in uw administratie. Wilt u makkelijk, snel en foutloos het nieuwe BTW-tarief toevoegen? Kies er dan nu voor om te upgraden! Bij de upgrade zit namelijk een hele handige BTW-conversietool die u vrijwel al het werk uit handen neemt. Met één druk op de knop worden prijzen aangepast, grootboekrekeningen toegevoegd en andere benodigde wijzigingen automatisch doorgevoerd in uw administratie. Deze tool werkt niet met oudere versies van onze software, dus bespaar uzelf een hoop tijd en upgrade nu naar Davilex Software versie 9.11!

Contact

Contact

Heeft u een vraag over Davilex of over onze producten? Neem contact met ons op, we zijn u graag van dienst.

030 - 6391 555

info@davilex.nl


Bespaar tijd in 2019

Start het nieuwe jaar met up-to-date verenigingssoftware. Het bijhouden van de verenigingsadministratie wordt makkelijker, sneller en efficiënter met Davilex Club versie 9.10. Upgrade nu en profiteer van 50% korting!


Tijdbesparende functies

Sneller bankafschriften importeren en reconciliëren door verbetering herkenningsteksten, directe bankkoppeling, contributiefacturen mailen. Het zijn allemaal handige functies waarmee u als bestuurder veel tijd bespaart!


Upgraden met 50% korting

Profiteer van de speciale upgradeactie en upgrade uw verouderde versie van Davilex Club nu met 50% korting! Mis deze kans niet en bestel direct. De actie is geldig tot en met 16 januari 2019.


Incl. Support & Onderhoud

De upgradeprijzen zijn inclusief Support & Onderhoud voor een jaar. Handig, want bij vragen kunt u de helpdesk bellen en volgende upgrades kunt u zonder bijkomende kosten direct downloaden.
 • Overzichtelijk programma, goede helpdesk


  De ledenadministratie software van Davilex is prima voor verenigingen. Bij onduidelijkheden kan je altijd bij werknemers terecht met vragen, die ze goed beantwoorden.

  Sophie de Jong, Studentenvereniging AEGEE
 • Davilex Club zorgt voor veel overzicht en flexibiliteit.


  Er is eigenlijk maar een woord nodig om Davilex Club goed te omschrijven: Intuïtief! Het aantal mogelijkheden die het pakket biedt is fantastisch.

  R.R.L. Bakker – van der Leen, Ledenadministrateur KNGGW
 • Goede koppeling tussen leden en boekhouding


  Het fijne van deze software is dat er een goede koppeling is tussen leden en boekhouding. Voor alle facturen of incassobetalingen hoef je geen aparte boekingen te maken in een separaat systeem.

  Danny Broekman, Eigenaar Judoschool Onaji

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090