• Upgrade nu met 50% korting

  Upgrade nu met 50% korting

  Start het nieuwe jaar met up-to-date verenigingssoftware. De nieuwe functies in Davilex Club versie 9.10 maken het bijhouden van de administratie makkelijker, efficiënter en vooral veel sneller!

Upgraden nu en profiteer van 50% korting!

Uw bestuurstaken wilt u natuurlijk zo goed mogelijk uitvoeren. Een softwarepakket dat optimaal inzicht biedt, méér mogelijkheden kent en geheel voldoet aan de hedendaagse eisen is daarbij onontbeerlijk. Profiteer daarom van ons spectaculaire aanbod en upgrade nu zeer voordelig naar de nieuwste versie van Davilex Club! In deze nieuwe versie (versie 9.10) hebben we het onderdeel Internetbankieren flink onder handen genomen. Hierdoor is de automatische herkenning van banktransacties sterk verbeterd en kost het bijwerken van het bankdagboek tot wel 40% minder tijd!

Zoveel tijd kunt u besparen

Een voorbeeld: kostte het u voorheen 30 minuten om 50 op elkaar lijkende transacties uit te zoeken en te reconciliëren? Nu kan dat in minder dan 10 minuten! Nog sneller gaat het als u ook gebruikmaakt van de directe bankkoppeling. Door deze koppeling worden banktransacties binnen een minuut ingelezen in uw administratie. Inloggen op de bankomgeving, het bankafschriftenbestand downloaden en transacties vervolgens handmatig importeren in de administratie behoort definitief tot het verleden! En dat voor slechts € 1,- per maand extra.

De snelste manier om BTW 9% in te voeren in uw administratie?

Het toevoegen van het nieuwe BTW-tarief van 9% kan een behoorlijke klus zijn. Prijzen handmatig aanpassen, nieuwe grootboekrekeningen aanmaken, leveringsvoorwaarden aanpassen. Het is maar een greep uit de zaken die aangepast moeten worden in uw administratie. Wilt u makkelijk, snel en foutloos het nieuwe BTW-tarief toevoegen? Kies er dan nu voor om te upgraden! Bij de upgrade zit namelijk een hele handige BTW-conversietool die u vrijwel al het werk uit handen neemt. Met één druk op de knop worden prijzen aangepast, grootboekrekeningen toegevoegd en andere benodigde wijzigingen automatisch doorgevoerd in uw administratie. Deze tool werkt niet met oudere versies van onze software, dus bespaar uzelf een hoop tijd en upgrade nu naar Davilex Software versie 9.10!

Actie verlengd t/m 16 januari 2019 - Profiteer nu en upgrade met 50% korting!

Naast tijd besparen biedt upgraden nog een belangrijk voordeel. De upgradeprijzen zijn namelijk inclusief Support & Onderhoud. Dit betekent dat u ook toekomstige upgrades direct kunt downloaden. Een ding kunnen we u nu al verklappen: binnenkort brengen we een update uit waarin het mogelijk is om banktransacties te herkennen op factuurnummer. Het aantal transacties dat hierdoor automatisch herkend wordt (en verwerkt kunnen worden) neemt hierdoor flink toe, wat u een enorme tijdbesparing op gaat leveren!

Upgradeprijs

Onderstaande prijs is inclusief Support & Onderhoud. Zo weet u zeker dat u ook de volgende upgrades kosteloos kunt downloaden. De actie is slechts geldig t/m 16 januari a.s. Profiteer direct van dit unieke aanbod en upgrade nu!

Davilex Club € 187,-

Direct upgraden

Op deze actie zijn de actievoorwaarden van toepassing.


Bespaar tijd in 2019

Start het nieuwe jaar met up-to-date verenigingssoftware. Het bijhouden van de verenigingsadministratie wordt makkelijker, sneller en efficiënter met Davilex Club versie 9.10. Upgrade nu en profiteer van 50% korting!


Tijdbesparende functies

Sneller bankafschriften importeren en reconciliëren door verbetering herkenningsteksten, directe bankkoppeling, contributiefacturen mailen. Het zijn allemaal handige functies waarmee u als bestuurder veel tijd bespaart!


Upgraden met 50% korting

Profiteer van de speciale upgradeactie en upgrade uw verouderde versie van Davilex Club nu met 50% korting! Mis deze kans niet en bestel direct. De actie is geldig tot en met 16 januari 2019.


Incl. Support & Onderhoud

De upgradeprijzen zijn inclusief Support & Onderhoud voor een jaar. Handig, want bij vragen kunt u de helpdesk bellen en volgende upgrades kunt u zonder bijkomende kosten direct downloaden.

Meer gemak in 2019?

Profiteer nu van de actie, upgrade met 50% korting en begin 2019 met een up-to-date versie van Davilex Club en bespaar voortaan veel tijd op de clubboekhouding en ledenadministratie!
 • Overzichtelijk programma, goede helpdesk


  De ledenadministratie software van Davilex is prima voor verenigingen. Bij onduidelijkheden kan je altijd bij werknemers terecht met vragen, die ze goed beantwoorden.

  Sophie de Jong, Studentenvereniging AEGEE
 • Davilex Club zorgt voor veel overzicht en flexibiliteit.


  Er is eigenlijk maar een woord nodig om Davilex Club goed te omschrijven: Intuïtief! Het aantal mogelijkheden die het pakket biedt is fantastisch.

  R.R.L. Bakker – van der Leen, Ledenadministrateur KNGGW
 • Goede koppeling tussen leden en boekhouding


  Het fijne van deze software is dat er een goede koppeling is tussen leden en boekhouding. Voor alle facturen of incassobetalingen hoef je geen aparte boekingen te maken in een separaat systeem.

  Danny Broekman, Eigenaar Judoschool Onaji

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555, optie 1, stuur een bericht via WhatsApp (06-55 132 223) of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090