Ab van Moolenbroek

Ab van Moolenbroek

Zangvereniging Sursum Corda

Zelfs ik, als niet boekhouder, kan goed overweg met Davilex Club

Vanaf 1999 gebruik ik naar volle tevredenheid Davilex Club. Ooit begonnen als niet boekhouder, maar inmiddels bekend met alle facetten van boekhouden, zelfs automatische incasso’s en het verwerken er van, het versturen van betaalopdrachten en het importeren van bestanden gaat mij goed af. Dit had ik nooit kunnen denken, al moet ik vermelden, mede dankzij de voortreffelijke Helpdesk van Davilex. Chapêau!

 

Sophie de Jong

Sophie de Jong

Studentenvereniging AEGEE

Overzichtelijk programma, goede helpdesk

De ledenadministratie software van Davilex is prima voor verenigingen. Bij onduidelijkheden kan je altijd bij werknemers terecht met vragen, die ze goed beantwoorden.

R.R.L. Bakker – van der Leen

R.R.L. Bakker – van der Leen

Ledenadministrateur KNGGW

Davilex Club zorgt voor veel overzicht en flexibiliteit.

Er is eigenlijk maar een woord nodig om Davilex Club goed te omschrijven: Intuïtief! Het aantal mogelijkheden die het pakket biedt is fantastisch.

Lees meer...

De koppeling met mailing/etiketten is makkelijk. Eigen velden maken vind ik ook erg handig. De zoekfunctie is erg uitgebreid en het maken en afdrukken van overzichten is secondenwerk. Davilex Club zorgt voor veel overzicht, duidelijkheid en flexibiliteit.

Danny Broekman

Danny Broekman

Eigenaar Judoschool Onaji

Goede koppeling tussen leden en boekhouding

Het fijne van deze software is dat er een goede koppeling is tussen leden en boekhouding. Voor alle facturen of incassobetalingen hoef je geen aparte boekingen te maken in een separaat systeem.

Lees meer...

Er zijn ook veel mogelijkheden met het invoeren van bankafschriften. Wanneer er een storing is of een vraag over de software dan word je gelijk geholpen. Daarnaast worden er ook steeds meer dingen verbeterd. Zo kan een kleine club goed monitoren hoe de club draait en eventueel zien waar financieel de verbeterpunten liggen.

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090