Support & Onderhoud

Met Support & Onderhoud beschikt u altijd als eerste over nieuwe functies in Davilex Club en weet u zeker dat uw software altijd up-to-date is, compatibel is met nieuwe Windows-besturingssystemen én voldoet aan alle regelgeving. Daarnaast kunt u bij vragen altijd een beroep doen op onze ervaren helpdesk. Dat is prettig, ook voor nieuwe vrijwilligers die met de software gaan werken.

Support & Onderhoud is er in twee varianten, van eenvoudig tot uitgebreid. Iedere variant heeft zijn eigen kenmerken. Onderstaand hebben we de verschillen voor u op een rij gezet. We helpen u graag de juiste variant te kiezen. Bel ons op 030-6391 555, optie 1.


Vergelijk Support & Onderhoud

Support & Onderhoud Support & Onderhoud Plus
€ 104 p/j€ 148 p/j
Installatieondersteuningxx
Updates en upgradesxx
Ondersteuning helpdesk tijdens kantoorurenxx
Telefonische ondersteuningxx
Ondersteuning via e-mailxx
Lay-out aan laten maken door Davilex (1 per jaar)x
Rapport op maat (1x per jaar)x
Standaard responstijd40 uur8 uur
Korting op trainingen10%50%
Korting op consultancy10%25%
*reactie helpdesk op supportverzoek
Support & Onderhoud afsluiten

Support & Onderhoud afsluiten

Let op: Heeft u een abonnement op Davilex Online Ledenadministratie? Dan is Support & Onderhoud Zilver inbegrepen bij de abonnementsprijs.

Maakt u gebruik van Davilex Club en wilt u een Support- & Onderhoudsovereenkomst afsluiten? Bel ons op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 030-6391 555 (optie 1).

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090