Missie & Visie

Een overzichtelijke, up-to-date ledenadministratie vormt de basis voor het goed functioneren van de vereniging of stichting. De ledenadministratie geeft inzicht in het ledenbestand, maakt het mogelijk om contacten te onderhouden met leden én zorgt ervoor dat contributies correct berekend en geïnd kunnen worden. Een goed georganiseerde ledenadministratie is daarom van groot belang.

Het is onze missie om betrouwbare, gebruiksvriendelijke en betaalbare software te ontwikkelen waarmee iedere vereniging en stichting een overzichtelijke administratie bij kan houden. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat verenigingen en stichtingen goed ondersteund worden bij het gebruik van die software. Daarom is Support & Onderhoud bij onze abonnementsprijzen inbegrepen en kan altijd een beroep gedaan worden op onze deskundige helpdesk.

Het gemak van de cloud

De cloud is niet meer weg te denken en ook voor verenigingen biedt een online ledenadministratie veel voordeel. Penningmeester en secretaris zijn niet meer gebonden aan een vaste werkplek en een overdracht bij bestuurswissel is bijvoorbeeld makkelijker. Wij werken er iedere dag hard aan om Davilex Online Ledenadministratie nog makkelijker te maken. Door innovatief te zijn, goed te luisteren naar wensen van onze gebruikers, door het programma steeds verder uit te breiden en bijvoorbeeld te koppelen aan andere cloudoplossingen. Met de kwalitatief goede en betaalbare online ledenadministratie software van Davilex kan iedere vereniging en stichting, groot of klein, profiteren van het gemak van de cloud.

Contact opnemen

Contact opnemen

Heeft u een vraag over de systeemeisen of over onze producten? Neem contact met ons op, we beantwoorden uw vragen graag.

030 - 6391 555

info@davilex.nl

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090