Clubliefde - vanaf zondag 3 maart a.s bij RTL4!

Op 3 maart start RTL4 met een nieuw televisieprogramma: Clubliefde. In dit programma, dat gepresenteerd wordt door Jochem van Gelder, staat iedere aflevering een jeugd-amateursporter en zijn of haar sportvereniging centraal. De jeugdsporter vertelt over de club, over wat de vereniging voor hem of haar betekent en waarom het zo fijn is om daar te sporten. Maar de jeugdige sporter vertelt ook over de dingen die minder goed gaan bij de club en die het plezier in de sport en de vereniging verminderen. Samen met Jochem van Gelder, het team en het verenigingsbestuur gaat de jeugdsporter op zoek naar oplossingen en wordt een ludieke actie op touw gezet om geld in te zamelen.

Davilex trotse sponsor van Clubliefde!

Wij zijn ervan overtuigd dat sport een bindende factor in de samenleving vervult. Sportverenigingen dragen we dan ook een warm hart toe. Wij delen de doelstelling van Clubliefde om amateursportverenigingen op een positieve manier in beeld te brengen en om het belang van het verenigingsleven te onderstrepen. Wij hebben ons daarom verbonden aan dit initiatief en zijn trotse sponsor van het televisieprogramma Clubliefde!

Kijkt u ook?

Tijdens de uitzendingen van Clubliefde komt één van onze experts, Bob Huisman, aan het woord om te vertellen over hoe online ledenadministratie software en online boekhoudsoftware kunnen helpen bij het goed besturen van de vereniging. Benieuwd naar de tips en trucs? Kijk dan vanaf zondag 3 maart a.s. om 16.30 iedere week naar RTL4 Clubliefde! 

 

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090